Ce economii facem daca alegem regimul hotelier?

Brasovul reprezinta una dintre cele mai vizitate zone ale tarii, fiind o adevarata atractie atat pentru romani, cat si pentru straini, anual venind aici cateva zeci de mii de turisti. Avand atat de multe locuri care merita descoperite, domeniul hotelier este unul aflat intr-o continua dezvoltare, oferind conditii pentru toate gusturile si buzunarele. Pretul achitat pe cazare reprezinta in multe cazuri un procent important din intregul buget pregatit pentru o vacanta, astfel ca sunt multe persoane dispuse sa faca economii in acest sens.

Economii 

Cei mai inspirati aleg regim hotelier Brasov, evitand astfel hotelurile si pensiunile obisnuite care aduc
cateva dezavantaje. Astfel, acest sistem presupune inchirierea unui apartament, a unei garsoniere, case, vile sau cabane pentru cateva nopti, preturile fiind foarte avantajoase. De cele mai multe ori se fac economii si de pana la 50%, iar cu cat numarul persoanelor din grup este mai mare, cu atat tariful devine unul mai accesibil.

Accesibilitate si dotari

Pe langa avantajele aduse din punct de vedere financiar, oaspetii se pot bucura si de faptul ca aceste apartamente sunt amplasate in toate zonele din oras, fiind mult mai usor sa se afle alaturi de punctele lor de interes. In plus, se gasesc conditii variate, echivalentul a doua pana la cinci stele, iar dotarile sunt similare cu cele pe care le avem in propria locuinta.

Bucatarie proprie si intimitate

Bucataria proprie reprezinta un adevarat avantaj, nu numai pentru familiile cu copii mici, ci si pentru toti ceilalti care au posibilitatea de a-si gati ori de cate ori este nevoie, fara a mai servi masa la restaraurante, facandu-se economii si in acest caz. De asemenea, exista mai multa intimitate, deoarece nu mai exista angajati care sa faca curatenie in mijlocul zilei si nici nu exista receptie unde sa fie predata cheia la fiecare iesire din apartament.

Comentarii