Lenjeriile cu Mos Craciun sunt ideale pentru cei mici

Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai asteptata perioada a anului, fiind un adevarat motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi. Acestea reprezinta ocazia ideala prin care sa ne decoram locuinta, inclusiv dormitorul, prin alegerea unor lenjerii cu Mos Craciun, ideale in camera copiilor, dar si a adultilor. La Casa New Concept se gaseste o gama foarte variata de astfel de produse, pentru toate gusturile, de dimensiuni diferite, dar si confectionate din cele mai calitative materiale pentru mai mult confort, dar si un aspect perfect.

Calitatea produselor



Aceste lenjerii pot fi imprimate in totalitate sau doar partial, in functie de preferinte, cele mai populare fiind cele confectionate din bumbac, intrucat sunt foarte confortabile, placute la atingere, rezistente si nu isi pierd din culori nici macar dupa mai multe spalari. De asemenea si intretinerea este una foarte usor de pus in aplicare, existand putine reguli de respectat, astfel ca nu se recomanda folosirea substantelor de inalbire in cadrul procesului de spalare si nici setarea unei temperaturi mai mari de 30 de grade a masinii de spalat, ocazie cu care modelul cu Mos Craciun va fi la fel de atractiv.

Preturi bune


Casa New Concept propune preturi atractive pentru toate buzunarele atat la lenjerii cu Mos Craciun, cat si la celelate tipuri disponibile pe site. De asemenea, clientii nu mai sunt nevoiti sa astepte perioada reducerilor pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte imbatabile fiind disponibile pe toata durata anului. Mai mult decat atat, pentru comenzile mai mari de 399 de lei se asigura transportul gratuit.

Cei care sunt in pana de idei cu cautarea unui cadou, atunci se pot orienta catre una din lenjeriile de pat de la Casa New Concept, aceasta solutie reprezentand o alegere foarte inspirata, pe gustul tuturor si care, cu siguranta, va avea succes.

Comentarii