Modele de genti plic pentru zi si seara

De cele mai multe ori femeile adora sa fie in centrul atentiei, mai ales atunci cand se pregatesc din greu pentru un eveniment mai special. Pe langa rochie, pantofi, coafura, cercei sau bratari, alegerea posetei potrivite joaca un rol important. O geanta arata personalitatea unei femei, ii desavarseste rafinamentul, eleganta si stilul, dar in acelasi timp, un accesoriu purtat gresit poate strica un outfit intreg.

Plicuri de zi

Cu toate ca plicurile sunt accesorii ce pot fi purtate numai seara, iata ca designerii au creat modele speciale pentru acele zile in care nu vreti sa luati o geanta mare cu voi. Wild Inga va propune o multime de gentute, la un pret accesibil, create cu mare atentie pentru toate iubitoarele de moda.
Daca optati pentru un plic de zi, acordati mare atentie modelului si formei pe care o are pentru ca acestea fac diferenta dintre un accesoriu de zi si unul de seara. In ceea ce priveste culorile, aici nu mai aveti bariere pentru ca anul 2016 a fost extrem de permisiv si prin urmare aveti de unde alege.
Pentru un plus de stil, este indicat sa va achizitionati genti plic de dama cu modele florale cat mai diverse. Totusi, imprimeurile puternice, in combinatii de culori, cu sclipici sau aplicatii metalice stridente nu sunt indicate sa fie purtate decat dupa lasarea intunericului.

Plicuri de seara

Pentru a avea o tinuta reusita din punct de vedere al accesorizarii, trebuie sa tineti cont de un lucru important: nu purtati genti plic de dama pentru zi, seara si invers. De asemenea, pentru a doua parte a zilei evitati combinatiile precum alb cu model floral ori materiale moi, care nu stau fixe in mana. Totodata, noaptea aveti o gama larga de unde puteti alege, mai ales daca va doriti modele excentrice, iesite din tipar.

Comentarii