Colantarea vitrinelor se face doar cu autocolant de calitate

Colantarea vitrinelor este un serviciu la care apeleaza tot mai multe firme si spatii comerciale care isi doresc sa se foloseasca de spatiul disponibil in ferestre intr-un mod constructiv, pentru a atrage cat mai multi clienti prin afisarea mesajului potrivit. Procedura este pusa in aplicare de catre specialistii de la Colantari Design din Bucuresti, unde sunt angajati doar profesionisti capabili sa gaseasca solutii perfecte chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Preturi bune

Nici cele mai costisitoare campanii de marketing nu pot garanta atragerea clientilor, motiv pentru care putini sunt cei care sunt dispusi sa aloce sume importante de bani in acest scop. In schimb, o optiune accesibila pentru toate buzunarele este reprezentata de serviciul colantari vitrine, deoarece prin mesajul potrivit poate fi starnita curiozitatea celor din jur. De asemenea, vitrinele sunt elementele potrivite unde sa poata fi transmise cele mai bune oferte si servicii, fiind vazute ca un panou de publicitate.

Durabilitate

Clientii au la dispozitie mai multe tipuri de autocolant din care sa aleaga, in functie de preferinte si necesitati. Cele mai accesibile din punct de vedere financiar sunt cele care promit o durata de viata pana la 2 ani si sunt dedicate celor care in viitor isi doresc sa aduca si alte schimbari. In schimb, exista si autocolantele ce promit o durabilitate de pana la 5 ani, potrivite pentru cei care nu sunt interesati de modificari in perioada urmatoare.

Usor de aplicat


De asemenea, autocolantele sunt foarte usor de aplicat, intreaga procedura fiind finalizata in doar cateva ore, in functie de dimensiunile vitrinelor. Adezivul folosit este unul special care nu lasa urme si nu aduce prejudicii la nivelul sticlei, ci mai degraba o protejeaza, fiind pastrata in cele mai bune conditii, in timp ce indepartarea se realizeaza cu usurinta. Astfel, oricine are nevoie de colantari vitrine, poate apela la Colantari Design pentru cele mai bune servicii, la preturi accesibile.

Comentarii