vineri, 9 decembrie 2016

Acum putem cumpara instalatiile gpl si in rate

Instalatiile GPL sunt tot mai populare astazi, datorita faptului ca sunt disponibile versiuni mult avansate din punct de vedere tehnologic, mai eficiente si mai sigure, iar cum costurile carburantilor au ajuns la cote destul de ridicate, apropiindu-se din nou de pragul de 6 lei pe litru, iar 2017 se anunta cu noi scumpiri, orice sofer isi doreste sa faca economii ori de cate ori are ocazia.

Preturi bune

Costurile pentru achizitionarea si instalarea unei instalatii GPL variaza de la o masina la alta, in functie de marca, model si de capacitatea motorului, fiind foarte comune in special in randul celor care conduc autoturisme pe benzina care consuma mai mult. De exemplu pentru Dacia Logan sau Volkwagen Golf cu motoare de 1.6, investitia ajunge la circa 3.000 de lei, suma economisita, de obicei, intr-un an sau chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa. In plus, sunt multi comercianti care propun instalatii GPL in rate, astfel incat suma sa fie achitata treptat, pentru a nu reprezenta o problema pentru buget.

Performante

Avansul tehnologic a permis pregatirea celor mai bune astfel de sisteme, care sunt foarte eficiente si care nu altereaza deloc placerea sofatului. Orice instalatie afecteaza puterea motorului, insa cele mai moderne o fac in proportii foarte mici, de pana la 3%, cifra care nici macar nu este sesizata de majoritatea soferilor, si la schimb ofera o mai bune functionare a acestuia. Asadar, durata de viata a motoarelor este prelungita cu pana la 20%, fiind insa esential ca sistemele sa fie utilizate in cele mai bune conditii.

Fara problema spatiului


De asemenea, cei care aleg instalatii GPL in rate nici nu se mai confrunta cu problema spatiului, deoarece rezervoarele sunt disponibile in forma rotii de rezerva, inlocuind-o, asigurand asadar intreaga suprafata a portbagajului pentru ca soferii sa beneficieze de acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu