miercuri, 21 decembrie 2016

Unde poti gasi camere supraveghere falseSiguranta familiei si a bunurilor nu este un aspect cu care sa te poti juca, motiv pentru care sunt numeroase persoane care prefera sa ia masuri in acest sens, fiind disponibile pe piata o multime de produse dedicate. In schimb, exista clienti care aleg si camere supraveghere false deoarece in multe cazuri pot avea chiar aceleasi efecte cu cele adevarate, tinand musafirii nepoftiti la distanta.

Preturi mici

Bineinteles ca marele avantaj al acestora este pretul semnificativ mai mic decat al celor reale care pot ajunge si la peste 2.000 de lei, in functie de performante. Insa pentru camere supraveghere false, clientii trebuie sa pregateasca circa 60 de lei, avand la dispozitie mai multe variante din care sa aleaga.

De unde cumpar?

Locul ideal de unde pot fi achizitionate astfel de produse este iUni, intrucat gama este variata, preturile sunt bune, iar clientii au ocazia si de a vedea orice produs inainte de achizitie in cadrul showroom-ului din sectorul 3 al capitalei. Mai mult decat atat, daca se comanda produse in valoare de 499 de lei de pe site, transportul este gratuit, produsele fiind livrate imediat direct la usa dumneavoastra.


Functii

Un asemenea kit este ideal deoarece cu ajutorul senzorului de miscare, camerele par mult mai reale, promovand securitatea, iar cu siguranta ca orice musafir nepoftit va fi pus pe fuga atunci cand va observa faptul ca aceste camere se misca. Mai mult, acestea reprezinta o replica foarte fidela a produselor adevarate, iar prin intermediul LED-ului de culoare rosie este semnalata activarea acesteia. In plus, pentru a functiona nu este nevoie decat de doua baterii obisnuite de tip AA, astfel ca nu sunt necesare cabluri sau fire inestetice. Nu in ultimul rand, sistemul de prindere este unul prietenos, iar prin intermediul a doua holsuruburi si doua dibluri incluse in pachet, acestea pot fi montate oriunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu