Lenjeriile de pat cocolino sunt ideale pentru iarna

Un set nou de lenjerii de pat Cocolino este perfect pentru sezonul rece, intrucat in aceasta perioada se recomanda inlocuirea lenjeriilor confectionate din materiale racoroase precum satin, cu cele de acest tip, care sunt foarte calduroase, datorita bumbacului de inalta calitate. Gama este foarte variata chiar si pentru aceasta categorie, astfel ca sunt disponibile zeci de modele, pentru toate gusturile, care sa se poata adapta la fiecare dormitor, atat pentru copii, cat si pentru adulti.




De unde cumpar?

Cei care nu stiu de unde sa achizitioneze lenjerii de pat de calitate, fara sa piarda ore intregi in acest sens si sa faca compromisuri, pot apela la magazinul online Talis, unde se bucura de mai mult confort, mai putin timp pierdut si servicii de cea mai buna calitate.

Mai mult confort

Pe langa servicii, si produsele sunt grozave, aceste lenjerii de pat Cocolino fiind potrivite datorita faptului ca nu au in componenta fibre sintetice, ci doar unele naturale, astfel ca asigura si mai mult confort, facand somnul mult mai odihnitor, dar si mai multa calduros. De asemenea, pe aceasta cale este exclus riscul ca vreun client sa aiba alergie la unul din materialele componente, toate fiind naturale. Mai mult, acest tip de lenjerie este foarte usor de intretinut, se spala cu usurinta la masina automata, iar clientii nu trebuie sa tina cont decat de cateva reguli simple, care sunt specificate si pe ambalaj.




Densitate


Este importanta evitarea lenjeriilor de o calitate inferioara care pot parea atragatoare din privinta pretului, insa de cele mai multe ori un tarif mai mic, inseamna si rezultate mai slabe, iar acestea au o densitate redusa de fibre pe fiecare centimetru patrat, de circa 100, in timp ce o lenjerie de calitate are in jur de 400. Acest lucru se traduce printr-o durata de viata mai mare, dar si mai mult confort.

Comentarii