Atunci cand cautam boxeri de dama trebuie sa avem grija la material

Cu toate ca majoritatea femeilor prefera lenjeria intima cu dantela, cu diverse aplicatii sau din materiale cat mai fine, adesea aceasta nu este deloc comoda, mai ales pe timpul somnului sau la sala de fitness, iar din acest motiv unele modele de boxeri dama sunt alegerea perfecta. Totodata, pe langa aspectul practic, luati in considerare si faptul ca sunt extrem de comozi si lejeri de purtatat, astfel ca nu va veti face nicio grija pe tot parcursul zilei.



Ce materiale trebuie sa alegem?

In ceea ce priveste lenjeria intima, materialele joaca un rol extrem de important, iar din acest motiv trebuie sa cititi eticheta cu mare atentie, dar cel mai bine este sa alegeti texturi cat mai naturale. Bumbacul este cea mai buna varianta, insa nu veti gasi niciodata boxeri de dama realizati numai din acest material, ci in combinatie cu un altul sintetic pentru a oferi elasticitate si implicit, mai multa comoditate. Pentru femeile care nu isi doresc sa se observe lenjeria intima prin haine, pot opta pentru acele modele fara cusaturi si fara alte aplicatii.



Care sunt cele mai noi tendinte?

Precum si in cazul altor articole vestimentare, exista anumite trenduri de moment, iar la cealalta extrema, piese basic, realizate cat mai simple si din materiale clasice. In ultima perioada dantela este la mare cautare, mai ales cand vine vorba despre lenjeria intima, iar boxerii nu fac exceptie. In ceea ce priveste culorile acestui material, preferate sunt rozul pal, bleu, nude, bej, rosu, gri si negru.

De asmenea, unele doamne sau domnisoare prefera modelele mai sport, care sunt extrem de comode si se muleaza perfect pe corp. In cazul in care va doriti ceva mai deosebit, puteti sa aruncati o privire pe acei boxeri de dama cu diverse imprimeuri precum personaje din desene animate, figuri geometrice sau motive florare in diverse combinatii de culori.

Comentarii