Folia autocolant folosita pentru a imita efectul de sablare



Folia autocolant ce imita efectul sablarii este tot mai populara, cu toate ca aceasta nu reprezinta o inventie a ultimilor ani, ci a fost utilizata de mai bine de un secol. Astfel, aceasta folie reprezinta o alternativa accesibila pentru toate buzunarele si mult mai simpla, care se pune in aplicare in doar cateva minute pe orice sticla, atat la usi, cat si la ferestre. 

Usor de pus in aplicare

Procedura nu este una complicata, deoarece este suficienta decuparea cu ajutorul unui cutter special, iar optiunile de personalizare sunt nenumarate, fiind o varianta foarte practica chiar si in fata sablarii standard.


Pentru cine?

Aceasta folie autocolant ce imita efectul sablarii este recomandata in mai multe conditii, incepand de la restaurante, magazine, hoteluri si pana la propria locuinta, solutiile pentru personalizare fiind nelimitate. Nu trebuie omis faptul ca procedura este ideala atat pentru usi si ferestre, dar si pentru pereti din sticla din locuinta sau din birouri, dar si pentru vitrine, fiind o ocazie ideala prin care pot fi promovate produsele sau serviciile oferite. 

Pentru acasa

Cu siguranta exista numeroase persoane care nu mai sunt multumite de modul in care arata elementele din sticla de acasa, motiv pentru care acest tip de folie poate fi ideal, intrucat se schimba total atmosfera si intregul spatiu devine mult mai personal. De asemenea, clientii se pot bucura si de mai multa intimitate, deoarece unele variante reduc vizibilitatea din exterior catre interior sau invers, insa se obtureaza si razele puternice ale soarelui, aspect ideal in cursul verii. 

Doar profesionisti

In schimb, este important ca atunci cand se doreste optarea pentru o astfel de folie, sa se apeleze doar la specialisti care dispun atat de cunostintele necesare, cat si de toata aparatura adecvata, incepand de la folii de calitate, astfel incat acestea sa fie aplicate in conditii optime.

Comentarii