Usile culisante se folosesc si in apartamente



Alegerea usilor reprezinta una dintre etapele finale din cadrul procesului de renovare a unei locuinte, insa optiunile sunt foarte variate in magazine, motiv pentru care numeroase persoane nu stiu catre care varianta sa se orienteze. In schimb, cu siguranta niciodata nu se va da gres cu o usa din termopan culisanta, deoarece se poate adapta la o multime de situatii, insa clientii se bucura si de cateva avantaje importante.

De ce sa o aleg?

Acest tip de usa este ideala in special in randul caselor, fie obisnuite, fie cele duplex, iar design-ul este unul mai mult decat atragator, pentru ca permite deschiderea sau inchiderea unui spatiu, in functie de preferinte si de nevoi. Totusi, nici cei care le vor alege pentru apartamente nu vor da gres, usile fiind potrivite chiar si in locul unei perete de legatura. In plus, sistemul este unul foarte eficient si practic, motiv pentru care usile sunt foarte usor de folosit, insa se castiga si foarte mult spatiu pentru ca nu ocupa mult loc. 

Nu trebuie omisa nici lumina naturala intrucat o astfel de usa aleasa pentru dormitorul unei case permite patrunderea unui grad ridicat de luminozitate, ceea ce aduce mai mult confort, dar si o atmosfera cat mai primitoare. Mai mult, termopanul este foarte rezistent, promite o lunga durata de viata, este usor de intretinut si se poate pregati in asa fel incat sa fie indeplinite cerintele estetice ale tuturor clientilor.

Minusuri 

Totusi, acestia trebuie sa aiba in vedere si faptul ca o usa din termopan culisanta este mai dificil de montat, motiv pentru care poate sa implice costuri mai mari ale manoperei. De asemenea, in cazul modelelor cu sticla de sus pana jos, accidentele sunt mult mai riscante, motiv pentru care nu sunt recomandate persoanelor care au copii mici intrucat acestia se pot lovi.

Comentarii