Implanturile dentare vă pot ajuta să vă restabiliți încrederea

Un zâmbet sănătos și drăguț te poate salva în orice moment și în orice scenariu. Prin urmare, este extrem de crucial să îi poți acorda atenția adecvată pentru a aprecia complet toate avantajele pe care le oferă. De prea multe ori ne lipsesc anumite afecțiuni dentare care s-ar putea dezvolta în timp și chiar duce la pierderea dinților. Pentru persoanele care nu au acționat în timp util asupra problemelor dentare și s-au agravat, este esențial să realizeze că implanturile dentare sunt una dintre cele mai bune și mai confortabile soluții pentru a umple spațiul lăsat de dinții lipsă.

Implanturile dentare nu se degradează, iar operația este simplă

Un element destul de crucial al implanturilor dentare este că această intervenție chirurgicală nu este deloc neplăcută, dimpotrivă, este rapidă și plăcută. Prin urmare, cu siguranță nicio terminație nervoasă nu va fi deteriorată, nici în ceea ce privește implanturile și nici în gradul de stâlpi artificiali care se pun pe dinți. Mai mult, de foarte multe ori acești nervi lipsesc cu totul, ceea ce face ca întreaga intervenție chirurgicală să fie mult mai ușoară și mai rapidă, fără a impune pacientului vreun comportament limitativ post-recuperare.

Cea mai mare rată de succes chirurgical

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai sigure și de succes proceduri dentare, cu o rezistență uimitoare, care vă va ajuta pe tot parcursul vieții. Tehnologia folosită, materialele grozave și calitatea lucrării sunt doar câteva dintre motivele pentru care implanturile dentare asigură o durată de viață mai lungă. Potrivit studiilor realizate de Institutul American și European de Profil, rata de succes a implanturilor dentare este de 98% după 5 ani. După 10 ani au o rată de rezistență de 96%, iar după 20 de ani, numărul este de 92%. Între timp, în cazul punților sau a altor tipuri de tehnici pentru a scăpa de golurile urâte dintre dinți, aceasta este proiectată la aproximativ 10 ani. Cu alte cuvinte, implanturile sunt un tratament care vă poate salva dinții pentru tot restul vieții.

Soluție pe termen lung

Unul dintre motivele majore pentru care indivizii nu caută tratamente dentare are de-a face cu suma pe care trebuie să o plătească pentru a rezolva problema. Deci, dacă aveți nevoie de implanturi dentare, știți deja că acestea pot fi foarte scumpe și pot cauza un decalaj mare în bugetul dumneavoastră. Cu toate acestea, cu StomaUrgent vei putea obține un implant dentar ieftin la un preț foarte mic de doar 1000 de lei pentru a te bucura din nou de zâmbetul tău și a-ți restabili pasiunea pentru viață cât mai devreme. Intereseaza-te de preturi implanturi dentare Bucuresti la Stoma Urgent!

Comentarii