Obțineți un automobil nou-nouț la cel mai mic preț posibil

Este programul Rabla Dacia ceva pe care l-ați lua în considerare dacă ați căuta să economisiți bani în timp ce vă schimbați mașina veche cu una nouă? Nu este o idee rea; de fapt, este o alternativă fantastică, mai ales dacă aveți nevoie de niște fonduri suplimentare pentru un vehicul nou. Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că programul Rabla îți oferă un cupon de 6.000 de lei dacă dai la casat un autovehicul vechi sau 9.000 de lei dacă casezi două mașini vechi. Pentru a utiliza acest stimulent, trebuie să achiziționați un vehicul nou cu emisii impuse de WLTP sub 160 g CO2/km. Auto Cobalcescu este reprezentanta auto care va sprijina in acest sens!

Când oportunitatea bate la usa

În mod repetat, aceasta este o întrebare pusă de un număr mare de proprietari de automobile. Presupunând că știți deja că automobilul dumneavoastră nu este de încredere și că aveți nevoie de un înlocuitor, vă putem informa că acesta sigur este. Vehiculele Dacia au o puternică tradiție în România, iar calitatea lor este cunoscută atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. Aceasta este o oportunitate de a cumpăra un automobil care se potrivește nevoilor dumneavoastră și vă oferă un impuls financiar pe care nu trebuie să-l ratați.

Programul Rabla

Dacă sunteți interesat să achiziționați un vehicul pe gaz sau hibrid care nu are priză de încărcare, puteți profita de unele dintre noile avantaje oferite prin programul Rabla 2022. Pe lângă bilet, pot fi achiziționate următoarele ecobonusuri, care costă 6.000 de lei pentru o mașină veche sau 9.000 de lei pentru două. În cazul în care motorul autovehiculului produce emisii de CO2 mai mari sau egale cu 119 g CO2/km în regim WLTP, cumpărătorul este eligibil pentru un prim bonus de 1.500 lei, cunoscut sub numele de eco-bonus pentru achiziționarea unui autoturism. Cu toate acestea, puteți primi un ecobonus de 1.500 de lei atunci când achiziționați un vehicul nou care utilizează fie gaz petrolier lichefiat (GPL), fie gaz natural comprimat (GNC).

În același sens, și al doilea stimulent este de 1.500 de lei. Cerința de vârstă minimă este de 15 ani de la data de producție inițială a vehiculului, iar vehiculul trebuie să respecte standardul de emisii Euro 3 sau mai mic („bonus de vârstă verde”).

Achiziționarea unui vehicul hibrid nou-nouț este subiectul celui de-al treilea beneficiu ecologic (fără Plug-In).

În acest scop, profitați de această oportunitate și puteți cumpăra un automobil nou mai devreme decât v-ați imaginat.

Comentarii