Un eveniment unic în familie, într-o locație foarte frumoasă

Ai început pregătirile pentru botezul copilului tău? Nu-ți face griji pentru că, chiar dacă nu te-ai confruntat cu astfel de situații înainte, suntem mai mult decât capabili să te ajutăm. Dacă ești în căutarea unei locații în Ploiești care să fie foarte potrivită, îți promitem că vei descoperi cu siguranță o alegere foarte bună în Events Garden. Vei putea să-i aduni pe toți cei dragi sub un singur acoperiș pentru a vă bucura de botezul celui mai nou membru al familie. Puteți face sărbătoarea la fel de simplu de pregătit pe cât dorești  dacă ții cont de câteva elemente importante

Alegeți locul și atmosfera recepției

Unde va avea loc mai exact acest botez — la tine acasă sau într-o locație precum un restaurant? Îl vezi ca pe un eveniment mai informal sau ca pe o masă mai formală? Atunci când decizi asupra unui restaurant pentru o ocazie ca aceasta numărul de invitați este de obicei cel mai important factor de luat în considerare.

Creează lista de invitați

Fă o selecție pentru invitații care vor participa la petrecere. Trebuie să știi câte persoane vor fi prezente la petrecere pentru a alege unde să o organizezi și ce mâncare să servești. Lista de invitați include de obicei membri ai familiei apropiate, precum și prietenii, dar acest număr poate varia foarte mult în funcție de mărimea familiei, precum și de tradițiile care sunt respectate.

Planifică până la cele mai mici detalii

În ziua evenimentului, vei dori să eviți sarcini precum căutarea șervețelelor sau pregătirea mâncării. Dacă vă ocupați cât mai mult de pregătire în avans, veți avea mai mult timp să vă savurați recepția și timpul pe care îl petreceți cu invitații.

Alege un subiect pentru recepție

Este esențial să iei o decizie cu privire la o temă pentru a putea achiziționa farfurii, șervețele și alte articole coordonate în culori. Ar putea fi o idee bună să cauți decoruri online sau ai putea folosi în schimb produse personalizate. Totul depinde de schema generală de culori pe care o alegi. Pe de altă parte, există un număr locații pentru evenimente care nu necesită niciun fel de decor suplimentar.

Mărturiile invitaților la petrecere

Este o idee bună să le oferi vizitatorilor tăi o amintire a evenimentului pe care să o poată lua cu ei când pleacă. Ospitalitatea, în special, este foarte apreciată de cei care sunt prezenți la eveniment. Ciocolata sau prăjiturile sunt o metodă grozavă de a satisface pofta de dulce a tuturor, fără a face o scădere semnificativă în planul financiar.

De asemenea, cei de la Events Garden sunt cea mai bună soluție când vine vorba de meniuri pentru cununia civilă în Ploiești la prețuri rezonabile.

Comentarii