Cea mai buna alegere este parchetul cu incalzire in pardoseala

Când reamenajați sau redecorați o cameră, ar trebui să acordați o atenție deosebită pardoselilor. Deoarece cel mai important lucru la acest element nu este modul în care arată, Maricon a venit cu o gamă largă de modele care pot fi folosite în multe scopuri diferite. In acest fel, parchetul cu incalzire in pardoseala este cea mai buna alegere daca iti doresti o pardoseala care sa arate bine si sa iti faca casa mai confortabila.

Despre cum functioneaza parchetul cu incalzirea in pardoseala

Capacitatea de a fi confortabil cu temperatura este unul dintre cele mai importante lucruri de care o persoană are nevoie în propria casă. Pentru a găsi cât mai ușor cea mai bună setare, sunt recomandate atât sistemele de încălzire tradiționale, cât și cele moderne. În acest fel, punerea în parchet cu încălzire prin pardoseală poate fi lucrul care te face să te simți grozav indiferent de temperatura de afară.

Dar nu orice model poate avea aer condiționat încorporat în structura sa. Este important să folosiți materiale speciale care să nu-și piardă calitatea la temperaturi ridicate și care, de asemenea, lasă căldura să se deplaseze bine prin ele. Deci, dacă alegeți una dintre opțiunile de la Maricon care sunt configurate în acest fel, vă puteți bucura de toate caracteristicile sale fără să vă faceți griji cu privire la cât timp vor dura. În funcție de modelul și aspectul pe care ți-l dorești, sunt realizate din diferite materiale care suportă foarte bine temperaturile ridicate și răspândesc căldura uniform pe toată suprafața.

Opțiuni multiple configurate în funcție de ceea ce doresc clienții

Daca alegi sa folosesti un sistem de incalzire in pardoseala a locuintei tale, nu trebuie sa iti faci griji ca esti limitat in ceea ce priveste modul in care arata. La Maricon, puteți alege dintr-o gamă largă de opțiuni, precum finisaje mate sau lucioase, culori luminoase sau neutre și stiluri clasice sau moderne. Toate aceste caracteristici sunt alese în funcție de scopul principal al produsului.

Asadar, poti alege modele de parchet laminat, care sunt cele mai populare si mai usor de obtinut deoarece sunt foarte rezistente la uzura si pot fi puse in zonele cu trafic pietonal mult. Pe de altă parte, parchetul dublu și triplu stratificat iese în evidență pentru că are un transfer termic foarte ridicat, rezistă bine în timp și arată foarte frumos.

Nu în ultimul rând, parchetul din lemn masiv este o variantă mai scumpă, dar depășește cu mult ceea ce te-ai putea aștepta de la un astfel de produs. Îndeplinește toate criteriile practice, funcționale și estetice. Chiar dacă transferul termic este mai scăzut, se poate realiza un produs final foarte elegant, impresionant și util prin alegerea grosimii și tipului potrivit de lemn.

 

 

Comentarii